Pagina 1 van 1

Eden of Piantelle

Geplaatst: za 18 jul 2015, 20:01
door huijinkjansen
We Willen volgend jaar weer naar het Gardameer. We zoeken geen super grote of drukke camping maar willen wel graag een camping waar onze kids (dan 12, 14 en 16) leeftijdsgenoten tegenkomen op bv het voetbalveld of een andere "hangplek". Wij denken nu zelf aan Eden omdat we daar een mooie caravan met Meerzicht kunnen boeken maar twijfelen ook over Piantelle. Over Piantelle lezen we wel dat daar meer tieners zijn. Over Eden kan ik weinig vinden. Iemand advies?

Re: Eden of Piantelle

Geplaatst: ma 02 nov 2015, 14:53
door Vacanzaenlabarca
Hier is wel wat informatie over Eden te vinden:

http://www.ecamp.nl/campings/italie/gar ... mping-eden
https://www.vacanceselect.com/nl/campin ... -eden/2222
http://www.campingeden.co.uk/


Het lijkt erop dat de camping iets meer gezinnen met jongere kinderen bedient. Anderzijds is er wel een disco in de buurt en met meerdere zwembaden (en sowieso het meer heel dichtbij) ook genoeg vertier voor tieners.

Re: Eden of Piantelle

Geplaatst: za 12 mar 2016, 13:20
door Evie01
Wij zijn een paar jaar geleden op Piantelle geweest. Wij vonden de camping te rustig en de kinderen mochten "niets" in het zwembad, zoals van de kant springen oid.
Ook moest het na 22:00 stil zijn op de camping. Voor gezinnen met kleinere kinderen geweldig, maar voor tieners misschien net niet!

Re: Eden of Piantelle

Geplaatst: wo 19 dec 2018, 16:16
door Vlistjes
Het is alweer 3 jaar geleden, maar zijn jullie toen nog naar camping Eden gegaan? Wat ik graag wil weten of mijn tieners daar kunnen voetballen? Of kan dat alleen op het voetbalveld waar je 40 euro voor betaald? En gezien het stijle karakter zou je er met een boot naar beneden kunnen of is dat onmogelijk?