wat is het verschil...
 
Notifications
Clear all

wat is het verschil tussen de west en oost"kust"  

Michelangelo
(@michelangelo)
Illustrious Member Guest

Hallo Wij zijn vorig jaar op vakantie geweest in peschiera. Nu wil ik graag iets "hoger". aan welke kant van het meer is dan het mooier? we hebben twee jongens van 6 en 9 jaar.
Bij peschiera kon je zo naar een dorpje lopen. dat vinden wij wel erg leuk. iemand nog leuke tips?

Citaat
Topic starter Geplaatst : 23/01/2008 5:07 pm
Michelangelo
(@michelangelo)
Illustrious Member Guest

Wij zaten vorig jaar bij Lazise en dus ook zuidelijk. Wij zijn ook al een paar keer in Malcesine geweest en wij vinden het daar mooier (bergen! en Malcesine is volgens mij het mooiste plaatsje langs het meer). Het verschil is alleen de campings zijn er kleiner zijn (zonder zwembad en animatie) en vaak zit de weg tussen de camping en het meer (maar vaak is er wel een tunneltje). Het is daar ook rustiger, iets minder toeristen. Dit jaar willen wij weer terug naar Malcesine maar een camping vinden valt nog niet mee. De camping waar wij vroeger kwamen vinden wij voor kinderen niet zo heel geschikt en de plaatsen zijn erg klein en van de andere campings kunnen we weinig info vinden. Zowel hier op het forum als op andere plekken op het internet.

Irma

ReageerCitaat
Topic starter Geplaatst : 23/01/2008 5:36 pm
susan
(@susan)
Estimable Member

Hallo Roma.
Aan de noord-westkant van het meer is het erg steil, hier zit je in de bergen. Kijk maar naar Limone. (Stad in terrasvorm)
Aan de zuid-westkant van het meer is het stukken rustiger dan aan de zuid-oost kant. Maar net zo prettig verblijven als het niet prettiger is. Minder toeristen maar net zo mooi. Wij zaten vorig jaar in moniga del garda, een klein plaatsje op camping fontanelle. Super camping.
Vanuit hier kun je leuke uitstapjes maken hoger de bergen in richting noorden, en meer naar het zuiden.
Aan de noord-oost kant van het meer zit je in de buurt van de monte baldo. Ook een mooi gebied.
Helemaal bovenin het gardameer bij riva is er meestal veel wind, dus ideaal voor watersporters.
Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
Gr. Susan

ReageerCitaat
Geplaatst : 23/01/2008 8:21 pm
Share: