Notifications
Clear all

camping fontanelle  

Michelangelo
(@michelangelo)
Illustrious Member Guest

Wie kent deze camping en weet hoe het daar is. Hoe is het met de sanitair gesteld. Hoe zijn de plaatsen?Mensen die er geweest zijn , zouden die mischien er iets over kunnen vertellen?

groetjes Ingrid.

Citaat
Topic starter Geplaatst : 29/12/2007 12:13 am
Michelangelo
(@michelangelo)
Illustrious Member Guest

Hoi Ingrid...

Wij zijn in augustus 2006 Naar Fontanelle geweest met 7 personen waarvan 3 kinderen in de leeftijd van 2 t/m 6.Wij zaten in een stacaravan.Maar wij vinden de camping goed, sanitair vonden wij ook prima.Toezicht bij het zwembad was ook goed.Personeel op de camping was aardig...In het winkeltje probeerden ze zelfs nederlands te spreken(niet dat dat belangrijk is maar toch).Van de camping af loop je zo naar het meer.Het restaurant is prima en ook de bediening was goed.Als je op zoek bent naar een kleinere camping dan zit je goed op Fontanelle!Wij vonden de camping gemoedelijk en gezellig en gaan zeker nog een keer terug...Maar alles hangt natuurlijk af van ieder zijn eigen wensen...Hopelijk heb je hier iets aan... Groetjes van Corina.

ReageerCitaat
Topic starter Geplaatst : 04/01/2008 2:32 pm
Michelangelo
(@michelangelo)
Illustrious Member Guest

Fijn om wat van deze camping te horen. Mijn kinderen zijn wel een stuk groter, maar vinden het best , willen niet zo n drukke camping. Lopen daar ook wat oudere kinderen of is het allemaal dat jonge spul.Heb jij mischien wat wat foto s die je met ons zou willen delen.

Groetjes Ingrid.

ReageerCitaat
Topic starter Geplaatst : 08/01/2008 8:11 pm
Michelangelo
(@michelangelo)
Illustrious Member Guest

Hoi Ingrid,

Het is voor ons al weer een tijdje geleden......Maar we hebben zoiezo kinderen tot een jaar of twaalf gezien....Tot die leeftijd zelfs veel kinderen. Maar goed dat was in 2006.
Als ik jou was zou ik de website van de camping eens bekijken dat hebben wij ook gedaan toen ,het is een duidelijke site hoor. Daar vind je ook vrij veel foto's op en verdere info...even intikken op google en je hebt hem zo...En o ja....badmutsen zijn daar verplicht in het zwembad! Ik hoop dat je hier wat aan hebt!
Groetjes Corina...

ReageerCitaat
Topic starter Geplaatst : 08/01/2008 10:38 pm
susan
(@susan)
Estimable Member

Hoi Ingrid.
Wij zijn vorig jaar ook op deze camping geweest. Wij vinden het echt een aanrader, vriendelijk personeel. Mooie ligging van de camping. Campingwinkeltje voorziet in een klein aantal dingen, verse broodjes iedere ochtend.
Zwembad was netjes. Badmuts verplicht.
De douches en toiletten werden goed onderhouden, het was altijd schoon.
Wij gaan zeker nog een keer terug naar deze camping.
Een aantal grote supermarkten in de buurt. Vanuit moniga kun je leuke uitstapjes maken met de auto.
Wij hebben jeugd in verschillende leeftijden gezien.
Als je op zoover.nl kijkt zie je wel enkele foto's.
Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
Gr. Susan

ReageerCitaat
Geplaatst : 21/01/2008 11:35 am
Share: