Bonnefooi naar Lazi...
 
Notifications
Clear all

Bonnefooi naar Lazise met camper, graag advies!  

Michelangelo
(@michelangelo)
Illustrious Member Guest

Wij gaan rond 19/20 juli voor 3 weken met de camper vertrekken uit NL. We willen graag tijdens onze vakantie een paar dagen in Lazise staan op camping La Quercia, Piani di Clodia of Spiaggia Doro. Zijn daar voorzieningen voor campers? Is het daar in juli wat rustiger dan in augustus, dan kunnen we beter aan het begin van onze vakantie het Gardameer aandoen.
Heeft iemand ervaring? We gaan voor het eerst met een camper maar willen niet enkel op camperplaatsen staan omdat we dat minder aantrekkelijk vinden voor de kinderen.

Citaat
Topic starter Geplaatst : 02/02/2008 12:15 am
susan
(@susan)
Estimable Member

Ik weet van spiaggia d'oro dat daar wel campervoorzieningen zijn. Wat betreft de drukte weet ik niet wanneer je daar het beste heen kunt. Wij waren er in september 06
Voor deze camping kun je geloof ik niet reserveren
Gr. Susan

ReageerCitaat
Geplaatst : 02/02/2008 11:25 am
Michelangelo
(@michelangelo)
Illustrious Member Guest

Hallo

In de periode dat u wilt gaan is juist een hele drukke periode en de kans dat u aantal dagen op een wachtveldje moet staan is groot. Ook komt het vaak voor dat u doorgestuurd wordt, omdat er helemaal geen plek meer is. Dus juli en augustus zijn erg drukke maanden aan het Gardameer.

Het blijft altijd een gok in de ze periode.

Veel suc6

Gr Paul

ReageerCitaat
Topic starter Geplaatst : 07/04/2008 1:14 pm
Michelangelo
(@michelangelo)
Illustrious Member Guest

Wij komen al jaren op camping La Quercia. De campers staan tussen de caravans in, dus geen appart staveld.

La Quercia is een grote camping, het merendeel van de plaatsen is niet te reserveren, je kan hier op de bonnefooi naar toe. De plaatsen zijn over het algemeen in vergelijking groot.

Wij gaan zelf ook altijd op de bonnefooi en hebben altijd binnen 2 uur een plek gevonden (in het hoogseizoen). Het beste is om aan te komen op een donderdag of vrijdag en om 7:00 bij de slagboom te staan en dan de camping oplopen om een plek te zoeken. Zorg ervoor dat als je een plek hebt dat iemand daar blijft staan als je de camper ophaalt want opgestaan is plaats vergaan.

Fijne vakantie!

ReageerCitaat
Topic starter Geplaatst : 24/05/2008 1:14 pm
Share: